Syksyn koekuulumiset

Tänä syksynä koekäynnit koiriltamme ovat jääneet aika vähäiselle. Ainoastaan Blixi on startannut ja sekin vain kahdesti. Tai oikeastaan kolmasti koska irlanninsetterien rotumestaruuskilpailussa Irish Trialissa lauantain karsinnassa se lunasti paikan sunnuntain finaaliin. Sunnuntain finaalissa Blixi sijoittui lopulta toiseksi. Irish Trialista voit lukea lisää täältä


Irish Trial 2015 finalistit
Irish Trialissa Blixi on pärjännyt varsin mukavasti. Joka kerta se on päässyt finaaliin ja sijoittunut siellä. Ensimmäisen kerran vuonna 2013 nuorten luokan ikäisenä se sijoittui viidenneksi, 2014 neljänneksi ja nyt 2015 toiseksi.

Syksyn toinen kilpailu johon otimme osaa oli naisohjaajille tarkoitettu Ladyt Lakialla. Tänä vuonna kisaan osallistui ennätysmäärä koiria, kaikkiaan 16. Koemaastot olivat Kitinojalla ja voi hurja miten paljon siellä oli lintuja. Aamupäivällä ladyt jaettiin kahteen ryhmään ja meidän ryhmässämme ainoastaan yhdessä erässä ei lintuja tavattu. Blixi teki ensimmäisessä hakuerässään kaksi hyvää lintutyötä. Ensimmäisessä se jatkoi nostoaan sen verran pitkälle, että avoimen luokan laatupalkinnot menivät siinä yhteydessä. Toinen lintutyö oli jo moitteeton. Näillä ansioilla se pääsi iltapäivälle. Iltapäivällä Blixi merkkaili vahvasti ojanvarressa. Paritoverin tullessa samaan ojanvarteen ottaen seisonnan Blixinkin tavoittelemalle fasaanille sen hermo ei kestänyt. Jos hän ei onnistunut saamaan fasaania piikkiin niin ei sitä sitten toisellekkaan suotu. Lopputuloksena röyhkeä seisonnanryöstö. Semmosta se on, satakuntalainen perusluonne kateus tuntuu tarttuvan koiriinkin ;)

Kommentit

  1. Siis oliko nyt ymmärrettävissä niin, että tilanteessa ohjaajan kateus tarttui myös koiraan :) ?

    VastaaPoista
  2. Siinä tilanteessa ja vähän kaikissa ;) Niin se vaan menee, että satakuntalainen on kade kaikesta eikä kehu kuin tyyliin "ei se nyt kauhean huono ollut". Kyllä se vaan näköjään koiriinkin tarttuu, kun yhdessä eletään :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti