Kun on kesä ja kärpäsiä niin on köyhälläkin ystäviä


On ollut olevinaan niin kiiruista ettei edes blogiin ole ehtinyt mitään kirjoitella. Tänään sattui sitten se sateinen päivä jolloin on hyvä ottaa kuppi kahvia, istua koneelle ja miettiä mitä kaikkea tässä onkaan tapahtunut.

Ankkalinnalaiset eli mäyräkoiran pennut ovat lentäneet pesästä. Onneksi kaikille lopulta löytyi hyvä, metsästävä koti. Periaatteista ei tarvinnut tinkiä. Sikari-Sakari, josta tuli "Sakke", lähti jo taannoin 8- viikon ikäisenä Keuruulle. Kirjoitin aiemmassa postauksessa väärin, että Jyväskylään, joten korjataan se nyt tässä yhteydessä. Sakke kerkesi jo viime viikolla käymään meitä moikkaamassakin.

Siskon kanssa yhdessä pitkästä aikaa

Apu ja Sakke


Tapaamisen kunniaksi piti pistää oikein tanssiksi.Kasvatistaan ylpeä kasvattaja, Sakke ja BougleMatami Mimmi lähti sitten seuraavaksi. "Mimmin" uusi koti sijaitsee Sastamalassa. Pikku neiti pääsi heti matkustamaankin, kun se lähti perheensä mukaan Pessalompoloon metsästysammuntojen SM-kilpailuihin.

Mimmi tässä vielä kasvattajan sylissä, mutta katse jo tiukasti kohti tulevaisuutta.Viiksi-Vallu oli viikon verran vielä meillä siskonsa lähdön jälkeen. Sitten lähti "Vallukin". Vallun uusi koti sijaitsee Kaarinassa.

Vallu astelee päättäväisin askelin meidän pihamaalla juuri ennen lähtöään uuteen kotiin.


No, ihan kaikki ei kuitenkaan lähtenyt. Pikku Apulainen "Apu" jäi meille.


Apu

Hyvä yritys ottaa yhteispotretti emästä ja tyttärestä...Apu on melkein kopio emästään niin ulkonäöllisesti kuin eleiltään. Toivottavasti siitä tulee yhtä hyvä, tai jopa parempi kuin emästään, myös metsästyskoirana.

Missäköhän Apu on? No lehtikorissa tietenkin ;)

Kesä luo omat haasteensa koirien liikuttamiseen. Varsinkin tällaisena kesänä, kun hellepäiviä on ollut lähes ennätyksellisesti. Kylähullun maineen saa aika helposti, kun öiseen aikaan ajelee fillarilla pisin kylänraittia eestaas, välillä koiria vaan vaihtaen. Tosin se maine on varmasti tullut jo muillakin ansioilla, joten pyöränkumit vaan sauhuamaan :)
Onneksi on myös Koskeljärvi lähellä minne mennä uittamaan koiria.

Vähän viileämpinä kesäpäivinä harrastetaan myös triathlonia. Koirat juoksee ja minä fillaroin järvelle.Sitten koirat ui. Tätä kaksikkoa eli Rellua ja Lilliä ei tarvitse järveen käskeä.


Ja sitten taas pyöräillään ja juostaan kotiin.Kuumina päivinä mennään järvelle autolla ja isommalla porukalla.


Mäyristen ja Lillin kanssa kävelylenkillä.


Kanalintujen poikueista on kuulunut useampia havaintoja. Itse en ole nähnyt vielä muita kuin fasaanipoikueita tässä kylällä ja välillä omalla pihallakin.
Viikon päästä Vesilahdella on ryhmänäyttely. Olen ilmoittanut Blixin sinne kehään. Siitä viikon päästä alkaa kyyhkyjahti. Toivottavasti silloin olisi koirilla jotakin noudettavaa.

Fasaaniemo ja seitsemän poikasta.

Kommentit