Ankkalinnalaiset esittäytyvät

Wolfgate'sin ensimmäinen pentue on nimetty Aku Ankasta tuttujen hahmojen mukaan. Painoa on tullut taas hurjasti lisää. Tänään toinen nartuista eli Pikku Apulainen oli ensimmäistä kertaa painavin. Pennut reagoivat jo selvästi ääniin. Kun pentulaatikon luukun aukaisee pentujen päät pompahtavat heti pystyyn. Maailma pentulaatikon ulkopuolella kiinnostaa selvästi. Tarpeiden teko ilman emon avustusta sujuu jo ja vaappuvin askelin liikehdintä on lisääntynyt.

Matami Mimmi 1149g

Viiksi-Vallu 1210g

Pikku Apulainen 1241g


Sikari-Sakari 1234g


Urospennut yhteispotretissa

Narttupennut yhteispotretissa

Saako tulla katsomaan pentuja?

Tällä kertaa Elsa oli myötämielinen ja päästi Blixin katsomaan. Välillä Elsa on todella tarkka ja muilla koirilla ei ole asiaa edes koko kodinhoitohuoneeseen missä pentulaatikko sijaitsee.


Ilmoitin Blixin Kanakoirakerhon erikoisnäyttelyyn Lapualle. Näyttely on kesäkuun 8.päivä. Blixillä on nyt juoksu lähes pahimmillaan ja se on sekaisin kuin seinäkello :) Onneksi juoksun myötä ruokakin on alkanut maittaa paremmin ja painoa on tullut hieman lisää. Takapihan aitauksessa yritin ottaa Blixistä valokuvaa jossa se poseeraisi vapaana ns. näyttelyasennossa. Ei ollut mikään helppo homma...Aina, kun se pysähtyi sopivaan asentoon ja yritin napata kuvan, lähti Blixi liikkeelle.

BlixiPää kenossa kuin Harri Kirvesniemellä konsanaan
Bijo


Ulkonaolon jälkeen maittaa uni

Kommentit